PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mo Ihattaren rekent op snelle terug in het voetballandschap’

Mohamed Ihattaren heeft zijn voetballoopbaan niet in de ijskast gezet. De middenvelder rekent namelijk op een snelle rentree. De laatste jaren rommelt het nogal rond om zijn persoon.

Hij zorgde voor meerdere incidenten bij PSV, vertrok voortijdig bij Sampdoria en wist door randzaken niet te slagen bij Ajax. Onlangs werd hij nog opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn (voormalig) vriendin.

In een Q&A op Instagram kreeg Ihattaren de vraag wanneer hij weer in actie hoopt te komen. “Snel weer”, beloofde de aanvallend ingestelde voetballer, die naar eigen zeggen ‘op de goede weg’ is. Die weg bewandelt hij momenteel bij Juventus. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van.”

Ihattaren, die rugnummer 52 ambieert, kreeg eveneens vragen over de relatie met zijn ex Yasmine Driouech. “Yasmine is altijd belangrijk voor me geweest, zowel in mijn carrière als privé. We blijven zeker van elkaar houden”, aldus de oud-speler van PSV en Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.