PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Bakayoko reageert op afgeketste droomtransfer

Johan Bakayoko had deze winter de mogelijkheid om PSV te verruilen voor een avontuur bij het Franse Paris Saint-Germain. Ze boden vijftien miljoen euro voor de jonge flankaanvaller maar de Eindhovenaren gingen hier niet mee akkoord.

Tegenover de cameras van ESPN liet hij zich hierover uit. “Het is leuk als zo’n club je benadert. Maar mensen die mij kennen, weten dat ik gewoon mezelf ben. Dan doet het mij niet wat het anderen zou doen.”

“Natuurlijk, die erkenning is gewoon leuk, maar het is niet dat het mijn hoofd verandert”, vervolgt Bakayoko, die momenteel een basisplaats te pakken heeft. “In het begin had ik het er moeilijk mee dat ik weinig speelde, maar het is goed voor mij om door te zetten.”

Bakayoko besluit: “Na de stap naar het eerste elftal denk je dat het wel goed komt, maar dan kom je in de harde wereld. Dan is het aan jou. Of je zet alles op alles om jezelf te verbeteren en het beste in jezelf naar boven te halen – want je hebt talent, anders ben je hier niet -, of je geeft het op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.