PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Grote zorgen bij PSV om Guus Til’

PSV wist zich gisteren ten koste van ADO Den Haag te plaatsen voor de halve finales van het bekertoernooi. Maar de Eindhovenaren moeten nu wel vrezen voor een nieuwe blessure. Guus Til is namelijk niet ongeschonden uit de strijd gekomen.

Hij scoorde donderdagavond in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (3-1 zege), maar sloot de avond in mineur af. In de slotfase ging de PSV-middenvelder door zijn enkel heen. Kort daarna moest de oud-speler van AZ en Feyenoord zich laten vervangen.

Op basis van de beelden maken de fans zich ongerust over de enkel van Til. Mogelijk moet de PSV’er de komende tijd toekijken, waardoor trainer Ruud van Nistelrooy opnieuw een optie minder over lijkt te houden. Benítez is de komende weken ook al niet inzetbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.