PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DREUN! PSV minstens zes weken zonder Walter Benitez

PSV moet het de komende tijd doen zonder doelman Walter Benitez. De Argentijn kampt namelijk met een blessure aan zijn meniscus en zou daar inmiddels al een geopereerd zijn. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Het zou gaan om minimaal zes weken. Door de lange absentie van Benítez zal Joël Drommel de komende weken tussen de palen staan bij PSV.

Drommel maakte vorig seizoen echter een uiterst onzekere indruk tussen de palen, waarop PSV afgelopen zomer besloot met Benítez een nieuwe eerste doelman te halen. Ondanks de komst van de Argentijn incasseerden de Eindhovenaren ook dit seizoen veel tegengoals. In 35 officiële wedstrijden kreeg de doelman 43 doelpunten tegen. Tienmaal wist de doelman de nul te houden.

Drommel werd dit seizoen door trainer Ruud van Nistelrooy al uitgeroepen tot bekerkeeper en zou daardoor in ieder geval donderdag al tegen ADO Den Haag keepen. De tweede keus van PSV zal echter ook de komende weken een belangrijke rol moeten zien te pakken in de competitie om zo de titelkansen van de Eindhovenaren nog in leven te kunnen houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.