PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jerdy Schouten ziet overstap naar PSV als een zomerse optie’

Jerdy Schouten zou overwegen om deze zomer terug te keren naar Nederland. Momenteel speelt de middenvelder bij het Italiaanse Bologna. Hij zou azen op een dienstverband bij de grote clubs. Analist en voormalig topvoetballer Ruud Gullit adviseert de nieuwe bondscoach Ronald Koeman om hem op te roepen voor Oranje.

Schouten werd afgelopen zomer al gelinkt aan een mogelijke terugkeer naar Feyenoord, waarbij de middenvelder ook al contact zou hebben gehad met trainer Arne Slot. “Nee, er is nu geen contact meer”, vertelde Schouten bij Rondo op Ziggo Sport over de vermeende interesse vanuit Rotterdam.

De middenvelder kreeg daarnaast de vraag voor welke top-drie club (Ajax, Feyenoord of PSV) hij het liefste zou willen spelen, maar omzeilde die vraag met een politiek correct antwoord. “Ik snap de vraag, maar ik hoop dat je begrijpt dat ik die niet ga beantwoorden.”

One thought on “‘Jerdy Schouten ziet overstap naar PSV als een zomerse optie’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Natuurlijk als je bij een club kunt voetballen die de prijzen verhoogd terwijl heel Nederland in brand staat dat men rekeningen niet kan betalen dus seizoenkaarten zwaar verhoigd

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.