PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veldbestormer PSV blijft voorlopig nog vastzitten’

De 20-jarige veldbestormer die Sevilla-doelman Marko Dmitrovic aanviel blijft voorlopig nog vastzitten. Zijn hechtenis is met veertien dagen verlengd.

Zo wordt Dylano K. uit Roermond verdacht van mishandeling en het overtreden van het gebiedsverbod. Hij kreeg al tweemaal eerder een taakstraf opgelegd wegens misdragingen bij voetbalwedstrijden. In de Europa League-wedstrijd tegen Sevilla ging hij opnieuw over de schreef. Deze keer door het veld te betreden en de Servische doelman te belagen.

De zaak wordt op woensdag 8 maart via snelrecht afgehandeld, zo melden onder meer De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. Daarbij wordt volgens het OM rekening gehouden met ‘de ernst en de impact van het feit en het strafrechtelijk verleden van de verdachte’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.