PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manchester United gaat 50 miljoen bieden op PSV-target’

PSV wil deze zomer uitpakken met de komst van de mandekker Kim Min-Jae. De Zuid-Koreaan speelt momenteel voor het Italiaanse Napoli.

Nu Harry Maguire en Victor Lindelöf definitief afgetest lijken, is United bereid de afkoopsom van 48 miljoen euro in het contract van de Zuid-Koreaan te betalen. Al is Napoli momenteel nog druk met proberen de mandekker bij te laten tekenen voor een nieuw contract tot medio 2026, waarbij de afkoopsom al een stukje hoger zou worden: 65 miljoen euro.

De 26-jarige Min-Jae werd drie jaar terug nog aan PSV gelinkt, maar uiteindelijk kozen de Eindhovenaren voor André Ramalho. Via Fenerbahçe eindigde Min-Jae, bijnaam Het Monster wegens diens imposante fysieke verschijning, in Napels. Met Napoli werden er dit seizoen pas vijftien tegengoals in 23 competitiewedstrijden geslikt. De blauwhemden staan riant aan kop in de Serie A.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.