PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft met deze speler potentieel goud in handen’

Trainer Mike Snoei ziet het zitten in de jonge PSV-aanvaller Jason van Duiven. Hij speelde onlangs met zijn club Telstar tegen hem en raakte zwaar onder de indruk.

Bij Voetbalpraat op ESPN komt Snoei aan het woord over de jonge spits. “Zijn leeftijd is natuurlijk prachtig. Ik denk dat hij 1,60 meter is (Van Duiven is 1,75 meter lang, red.) Tegen Jong PSV hadden we een prima voorstopper in het veld staan, Özgür Aktas van 1,93 meter. Toch sprong Van Duiven boven hem uit.”

“Tegen ons werd hij een kwartier voor tijd gewisseld, met een chagrijnig gezicht”, gaat Snoei verder. “Hij maakte toen opmerking een opmerking in deze richting: ik ga nog de winnende treffer maken en dan word ik gewisseld… Hij is echt een winnaar met hele een brutale kop, dat wordt er één.”

Snoei is overtuigd van Van Duiven. “Jason is sterk, enorm explosief. Dan denk je: wat moeten ze met zo’n kleine spits? Maar dan zie je hem continu boven iedereen uitspringen, vooral uit stand. Malen en Gakpo kwamen al uit Jong PSV, dit wordt de volgende, smullen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.