PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Sleutelspeler PSV twijfelgeval voor treffen met Sevilla

Aankomende donderdag speelt PSV in eigen huis tegen het Spaanse Sevilla. En de Eindhovenaren hebben iets goed te maken. De heenwedstrijd vorige week werd namelijk met 3-0 verloren. En het is nog altijd onzeker of Ibrahim Sangaré zijn opwachting kan maken in dit treffen.

Sangaré en trainer Ruud van Nistelrooy waren beiden tegen Utrecht afwezig vanwege ziekte. In gesprek met ESPN vertelde Van Nistelrooy er flink last van gehad te hebben. “Ik voel mij gelukkig beter. Het was beroerd. Ik sta vaak langs de lijn, maar had er mee kunnen leven om alleen te zitten. Maar zelfs dat zat er niet in. Gelukkig gaat het nu beter.”

Sangaré, die net als Van Nistelrooy ook wegens ziekte het duel tegen Utrecht moest missen, is volgens de oefenmeester nog een groot vraagteken voor donderdag. “Vandaag is hij weer opgestart. Hij is nog zwakjes. Het is hetzelfde verhaal als Gutí voor Utrecht, die toen ook nog niet kon starten. We kijken morgen hoe Sangaré zich voelt, maar het is in ieder geval zeer twijfelachtig of hij kan starten.”

One thought on “Sleutelspeler PSV twijfelgeval voor treffen met Sevilla

  1. Ach Nee he, Als het zo moet dan hoeft het voor mij niet meer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.