PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV grijpt hard in en halveert per direct capaciteit van uitvak

PSV heeft per direct de capaciteit van het uitvak gehalveerd. Dit laten ze weten via hun digitale kanalen. Uit een uitgebreid onderzoek van een onafhankelijke partij en de BAM is gebleken dat het uitvak in de toekomst potentieel beschadigd zou kunnen worden.

Om die reden zullen er extra aanpassingen aan het uitvak worden gedaan zodat alles kan worden uitgesloten en wordt per direct voor een tijdelijke oplossing gekozen met een capaciteitsbeperking.

Sevilla komt donderdag al met een beperkt aantal fans, waardoor dit geen problemen geeft. FC Twente heeft voor de wedstrijd van komend weekend echter meer kaarten verkocht, waardoor zij niet iedereen kunnen meenemen. PSV heeft de KNVB, de UEFA en de gemeente Eindhoven al geïnformeerd en zij hebben begrip voor de gemaakte keuzes.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.