PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV en Ajax richten vizier op 20-jarige Eredivisie-speler’

Ajax en PSV volgende verrichtingen van de 20-jarige middenvelder Gaetano Oristanio op de voet. Hij speelt momenteel op huurbasis voor FC Volendam die hem huren van het Italiaanse Internazionale. Dit seizoen noteerde de middenvelder achttien officiële wedstrijden in Volendams tenue (één goal, één assist).

Volgens Calciomercato zijn Ajax en PSV gecharmeerd geraakt van Oristanio. De Eredivisie-topclubs zouden diens ontwikkeling constant in de gaten houden. Het is niet duidelijk of de verantwoordelijken in Amsterdam en Eindhoven al aan concrete actie denken, maar de middenvelder zou in ieder geval serieus op de radar zijn.

Na dit seizoen zal de Inter-leiding een beslissing nemen over de toekomst van Oristanio. De middenvelder van Volendam stond naar verluidt ook al in de belangstelling van Bologna, maar dat leidde niet tot een winters vertrek uit de Nederlandse Eredivisie. Zelfs de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini zou zijn naam al hebben laten vallen.

One thought on “‘PSV en Ajax richten vizier op 20-jarige Eredivisie-speler’

  1. Tja het zal wel iedere keer de zaak opbutsen om anderen geiteresseerd te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.