PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo neemt deze week officieel afscheid van PSV’

PSV wil deze week afscheid nemen van de vertrokken Cody Gakpo. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van. Als de planning het toelaat zal dit donderdagavond gebeuren als PSV het opneemt in eigen huis tegen het Spaanse Sevilla.

Hij komt zelf dinsdagavond in actie, als Liverpool het in de achtste finales van de Champions League op Anfield opneemt tegen Real Madrid. De volgende wedstrijd voor de 23-jarige aanvaller is op zaterdag, wanneer Liverpool Crystal Palace treft. Onder enig voorbehoud keert Gakpo donderdag terug in Eindhoven om afscheid te nemen van het PSV-publiek, klinkt het.

Eind december maakten PSV en Liverpool de transfer van Gakpo, die voor ruim veertig miljoen euro de overstap maakte, wereldkundig. Bij The Reds vindt hij langzaam zijn draai en was hij de laatste twee wedstrijden trefzeker. PSV kan de steun van Gakpo donderdagavond goed gebruiken. De ploeg van Ruud van Nistelrooij moet in de return tegen Sevilla een 3-0 achterstand zien goed te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.