PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV minimaal drie weken zonder vleugelflitser’

PSV moet het de komende drie weken doen zonder vleugelaanvaller Thorgan Hazard. De winteraankoop raakte in het duel met Sevilla geblesseerd. Volgens het ED zal hij in de maand februari niet meer in actie gaan komen.

Hij arriveerde in de winter in Eindhoven en liet direct een goede indruk achter door trefzeker te zijn tegen Feyenoord. Hazard kon, net als de rest van PSV, het onderscheid tegen Sevilla niet maken. De Eindhovenaren verloren het duel enigszins geflatteerd met 3-0.

Hazard verving Guus Til na een uur in Spanje en speelde de wedstrijd uit, maar kwam niet ongehavend uit de strijd. Trainer Ruud van Nistelrooij bracht Hazard al voorzichtig tegen de ploeg uit Andalusië, aangezien de Belg het drukke speelschema niet meer gewend was. PSV treft zondagmiddag FC Utrecht in Stadion Galgenwaard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.