PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

VOLGENDE KLAP! PSV weken zonder nieuwe aanvaller

PSV verloor gisteren in de Europa League met 3-0 op bezoek bij Sevilla. En het is niet de enige klap die de Eindhovenaren te verwerken kregen. Thorgan Hazard heeft namelijk in het duel een blessure opgelopen. Volgens het Eindhovens Dagblad is hij de komende weken niet inzetbaar.

Dat betekent dat Van Nistelrooij de komende tijd voorin weer wat minder keuze heeft, daar Anwar El Ghazi vanwege blessureleed ook niet inzetbaar is. Op de positie van links- en rechtsbuiten zijn de Eindhovenaren nu aangewezen op Xavi Simons, Ismael Saibari en Johan Bakayoko. PSV speelt komend weekend de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de Eredivisie, vervolgens de return tegen Sevilla in het Philips Stadion en enkele dagen de competitietopper tegen FC Twente, eveneens voor eigen publiek.

Het is nog niet bekend wanneer Hazard zijn rentree kan maken voor PSV. De buitenspeler werd in januari gehaald na het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea).Voorlopig staat de teller voor het broertje van Eden Hazard op één doelpunt en één assist in vier wedstrijden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.