PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strenge Xavi Simons: ‘Ik hak de knoop door, niemand anders’

In een gesprek met het Spaanse MARCA heeft Xavi Simons aangegeven dat hij degene is die bepaald of hij terugkeert bij Paris Saint-Germain. De aanvaller heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven, maar zegt er ook bij dat de voetbalwereld onvoorspelbaar kan zijn.

In gesprek met de Spaanse krant gaat het onder meer over zijn keuze om in de afgelopen zomer te vertrekken bij PSG en om zijn geluk in Nederland te beproeven. “Van Nistelrooij was een van de redenen waarom ik kwam”, blikt Simons terug bij MARCA. “Ik wilde met hem werken en van hem leren. Hij is een legende en niet iedereen kan zeggen dat ze met hem hebben gewerkt. Voor mij is het een feest om met hem samen te werken.”

De terugkoopoptie – Paris Saint-Germain kan hem in de aankomende zomer voor twaalf miljoen euro terugkopen – houdt de gemoederen bezig. “Ik heb voor vijf jaar getekend bij PSV en ik ben heel gelukkig, maar ik weet niet wat er in de toekomst kan gebeuren”, vervolgt Simons. “Er is een terugkoopoptie. Degene die beslist ben ik. Uiteindelijk heb ik het laatste woord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.