PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lucas Ocampos legt PSV over de knie en praat over Ajax

Lucas Ocampos was gisteren de grote man bij Sevilla dat gehakt maakte van PSV. Als invaller kwam hij in het veld en maakte prompt een goal en gaf een assist. Uiteindelijk wonnen ze met 3-0 van de club uit Eindhoven. Hoe kan het nu dat zijn periode bij Ajax is uitgelopen op een mislukking?

Hij was zelf in ieder geval een blij mens na zijn masterclass tegen PSV. “Ik weet niet waarom ik dit niet bij Ajax heb laten zien. Dat zul je aan de juiste mensen moeten vragen”, vertelde hij na afloop van de wedstrijd bij ESPN. “Ik denk dat ik uiteindelijk dit antwoord niet kan geven. Ik ben naar Nederland gegaan om bij Ajax te laten zien wat ik kan. Jullie weten ook dat ik niet veel minuten heb gekregen, terwijl ik mij altijd professioneel heb opgesteld en goed heb getraind. Maar ik weet ook tot op de dag van vandaag niet waarom het niet werkte.”

Sinds Ocampos terug is bij Sevilla lijkt de Argentijn het plezier in het voetbal weer terug te hebben gevonden. Hij maakt weer minuten en kwam in de wedstrijd tegen PSV vlak na rust binnen de lijnen. Met een prachtige goal en een assist was hij van levensbelang voor de 3-0 overwinning van de Spaanse ploeg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.