PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV mist maar liefst vijf spelers in kraker met Sevilla’

Morgen barst het spektakel in de Europa League weer los. En PSV gaat op bezoek bij Sevilla. Dit moeten ze wel doen zonder een vijftal spelers.

Anwar El Ghazi, Sávio en Fodé Fofana ontbreken door blessureleed. Daar komen Richard ‘Richy’ Ledezma en Eríck Gutiérrez nu bovenop; de Amerikaan en Mexicaan zijn ziek, zo meldt PSV op de clubwebsite. Ook de jonge doelman Kjell Peersman vliegt niet mee naar Sevilla.

“Vanuit Jong PSV sluiten Mathijs Tielemans, Mohamed Nassoh en Emmanuel van de Blaak aan”, schrijft de club verder. “De PSV-selectie traint na aankomst in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Eén dag later, om 21:00 uur, wordt het Europese seizoen van PSV dan toch echt hervat. De week erop is de return in het Philips Stadion.” In totaal stapten er 23 spelers in het vliegtuig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.