PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan middenvelder slijten aan club uit de MLS’

Het Amerikaanse New York City heeft interesse getoond in PSV-speler Richard Ledezma. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

PSV is bereid om mee te werken aan een transfer indien er een goed bod komt, omdat de middenvelder amper aan spelen toekomst. De Amerikaanse club aast in eerste instantie op een huurdeal, al wil PSV ook kijken naar andere mogelijkheden.

Ledezma maakte in januari 2019 de overstap naar PSV en heeft nog een contract tot de zomer van 2024. Tot nu toe kwam hij tot 22 officiële duels in het eerste elftal. Ook maakte hij al zijn interlanddebuut voor de Verenigde Staten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.