PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jetro Willems in gesprek met club uit de Eredivisie’

Jetro Willems staat voor een terugkeer in de Nederlandse Eredivisie. FC Groningen wil hem namelijk op korte termijn presenteren. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij heeft geen club meer sinds zijn verbintenis bij de Duitse 2. Bundesliga-club Greuther Fürth niet werd verlengd. “Maandag meldt Willems zich op het trainingscomplex van FC Groningen. Daar zal hij diverse tests afleggen om te bepalen hoe snel hij weer wedstrijdfit kan worden. Als de tests en gesprekken positieve resultaten opleveren, is het de bedoeling dat hij daarna een periode gaat meetrainen met de selectie, met een blik op een eventueel contract”, aldus VI.

Willems doorliep de jeugdopleiding van Sparta en brak vervolgens in het profvoetbal door bij PSV. Later speelde hij nog zeventig Bundesliga-wedstrijden voor Eintracht Frankfurt en werd hij voor één seizoen verhuurd aan Newcastle United. De laatste wedstrijd van de 22-voudig Oranje-international dateert inmiddels al weer van juli 2022.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.