PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy prijst ‘verbannen middenvelder’ om reactie

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy is blij met de reactie van Joey Veerman. De middenvelder was een tijdje op het tweede plan beland bij de Eindhovenaren maar is nu weer helemaal terug.

Op de persconferentie in aanloop naar het duel met FC Groningen, laat Van Nistelrooij weten dat hij op den duur naar een vaste opstelling toe wil werken. Schorsingen en blessures kunnen daar verandering in aanbrengen. Dat soort kansen moeten bankzitters dan ook grijpen. “Garanties zijn er niet. Als iemand anders een kans pakt, bekijk je dat als trainer ook weer. Nu is bijvoorbeeld Veerman weer terug en heeft hij goed gereageerd. Dat is hoe het moet”, is Van Nistelrooij lovend.

Eén speler die in de afgelopen weken onder een vergrootglas lag is Jordan Teze, maar Van Nistelrooij laat weten positief te zijn. “Jordan vult het goed in en aan de bal komt hij in zijn kracht. Vanuit zijn eigen natuur voelt hij zich meer aan centrale verdediger, iets wat hij in balbezit nu ook grotendeels is. Buiten balbezit functioneert hij meer als back.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.