PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Slot en Van Nistelrooy misdragen zich als kleine kinderen’

Analist Johan Derksen heeft zich afgelopen weekend vreselijk gestoord aan het gedrag van de trainers Arne Slot en Ruud van Nistelrooy. Hij vindt namelijk dat beide oefenmeester zich schandelijk hebben gedragen in de topper tussen Feyenoord en PSV.

“Het heeft te maken met de spanning niet aankunnen, het is een soort afreageren”, vertelt Derksen bij Vandaag Inside. “Slot en Van Nistelrooij staan zich als kleine kinderen te misdragen. Er gaat van alles fout met hun elftal en dan krijgt Makkelie overal de schuld van.”

“Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat die in de rust in de gang een hele discussie met hem begint”, vervolgt Derksen. “En Van Nistelrooij is ook zichzelf niet!.Ik zou het als club niet willen. Maar het is wel een teken dat ze nog geen toptrainer zijn, want toptrainers reageren zo niet.”

Tafelgast Eus sluit zich aan bij de mening van Derksen. “Van Van Nistelrooij snap ik het helemaal niet. Als je die normaal ontmoet, is het een hele rustige jongen. Bedachtzaam en alles. En Slot ook. Wat daar gebeurt, geen idee. Ze kunnen de druk niet aan, ofzo.”

One thought on “‘Slot en Van Nistelrooy misdragen zich als kleine kinderen’

  1. Ach god hij weet het weer hoor de beffkoning. Tja als je niet voor Feyenoord bent dan is het al gouw niet veel he Eus meeknikken met de snor is ook een kunst of word je beschuldigd van Calimero je maag niet zeggen dat je benadeeld bent door mijnheer Makkelie notabene een politieagent uit Rotterdam vorig jaar ontnam hij je al de titel en nu doet hij het nog eens dunnetjes over. maar er iets van zeggen mag niet dan word je veroordeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.