PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ruud van Nistelrooij bevestigt gesprekken met ‘key player’

PSV is momenteel inderdaad in gesprek met Xavi Simons over een nieuw contract. Dit heeft trainer Ruud van Nistelrooy bevestigt. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van Paris Saint-Germain en maakt indruk.

“De omgeving in Eindhoven is stabiel, voor Xavi is hier bij de club genoeg ruimte om zich verder te ontwikkelen. Het is prachtig dat hij op zo’n jonge leeftijd al heel belangrijk is voor ons”, vertelt Van Nistelrooij op de persconferentie, waar hij geciteerd wordt door het Eindhovens Dagblad.

Daarna wordt de oefenmeester concreter en laat hij een hoopvol bericht los. “We zien Simons als key player in de opbouw van dit PSV. Mede daarom wordt er ook met hem en zijn management gesproken over verlenging. We moeten kijken hoe zich dat ontwikkelt. Ik ben wel positief gestemd dat daar een verlenging uitkomt”, laat Van Nistelrooij weten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.