PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan het kampioenschap op haar buik schrijven’

Volgens journalist Valentijn Driessen is PSV kansloos voor de titel. De Eindhovenaren gaven afgelopen zondag een 0-2 voorsprong weg tegen Feyenoord dat in de blessuretijd nog de 2-2 wist te maken.

Daarbij wijst de televisiepersoonlijkheid naar de verkopen deze winter: “De jaarlijkse uitgaven op Champions League-niveau zonder Champions League-inkomsten breekt PSV op. Als het al niet lukte om aan te haken met grote transfersommen en dito salarissen, dan is het zonder helemaal een onmogelijke opdracht. De achterban krijgt als kluif voorgehouden dat PSV met creativiteit toch een rol van betekenis denkt te kunnen spelen.”

In het Philips Stadion ziet men dat toch anders: “Volgens Ruud van Nistelrooy doet PSV na de puntendeling bij Feyenoord nog steeds mee voor de landstitel. Ondanks het vertrek ook van Cody Gakpo en Noni Madueke. Maar wie PSV ziet voetballen, of juist niet ziet voetballen in De Kuip, weet dat Van Nistelrooys geloof slechts op ijdele hoop gebaseerd kan zijn. Op twee counters na had PSV in Rotterdam helemaal niets in te brengen. Alle complimenten van Van Nistelrooy aan zijn eigen ploeg ten spijt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.