PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Diego Simeone niet onder de indruk van Memphis Depay’

In de afgelopen transferperiode verruilde Memphis Depay Barcelona voor een avontuur bij Atletico Madrid. Maar zijn nieuwe trainer Diego Simeone schijnt geschrokken te zijn van de fysieke gesteldheid van de aanvaller. Om een basisplek te bemachtigen moet hij conditioneel veel sterker worden.

De teller staat na drie competitiewedstrijden op slechts twintig minuten, verdeeld over twee invalbeurten. El Desmarque verwacht dat de situatie van Memphis bij Atlético Madrid niet snel zal veranderen, daar het hem aan wedstrijdritme ontbeert. “Hij moet ons helpen en wij moeten hem helpen zijn fysieke conditie te verbeteren”, zei Simeone nadat Memphis zijn debuut voor de Madrileense club had gemaakt. De Nederlandse aanvaller heeft mede door blessureleed in clubverband dit seizoen nog maar weinig minuten gemaakt.

De kansen op een basisplaats voor Memphis worden verkleind door de goede vorm van zijn concurrenten Álvaro Morata en Ángel Correa. De Nederlandse aanvaller zou in theorie ook op de plek van Antoine Griezmann kunnen staan, maar de Fransman is (op dit moment) onbetwist. Atlético Madrid vervolgt de competitie komende zondag met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. De Madrilenen bezetten de vierde plaats in LaLiga.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.