PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Clubleiding verwacht meer beslissende inbreng van Ruud van Nistelrooy’

PSV verwacht de komende weken meer beslissende inbreng van trainer Ruud van Nistelrooij. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. De hand van de oefenmeester moet zichtbaar worden en punten worden gepakt.

Na een gelijkspel op bezoek bij Feyenoord staat PSV teleurstellend vierde in de Eredivisie. Van Nistelrooij is echter gewoon nog de coach van de Eindhovenaren. De PSV-leiding voert de druk nu alleen wel wat op, zo schrijft het ED. De club wil dat ‘het handschrift’ van de trainer zichtbaar wordt in het Philips Stadion, terwijl hij ook resultaten moet gaan boeken.

PSV verwacht ‘meer beslissende inbreng’ van de coach, om een inhaalslag te kunnen maken in het slot van het seizoen. ‘Thuis mag er sowieso niks meer misgaan en moet PSV tot de topper tegen Ajax zorgen dat abc’tjes ook echt abc’tjes zijn’, schrijft het ED. ‘Daar mag geen punt meer verloren gaan. Ook niet tegen het dit seizoen verrassende FC Twente, dat eind deze maand naar Eindhoven komt.’

Gemiddeld pakt PSV nu minder dan twee punten per wedstrijd. Dat maakt de ploeg bijna net zo slecht als in het rampzalige seizoen 2013/14, toen PSV vierde werd met een bescheiden puntenaantal van 59. Het gat met koploper Feyenoord bedraagt nu echter maar vier punten voor de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.