PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax kreeg Xavi Simons aangeboden maar had geen interesse’

Xavi Simons speelt inmiddels voor PSV maar hij had ook zomaar het shirt van Ajax kunnen dragen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van in de podcast van De Telegraaf.

In de podcast gaat het onder meer over de goede zet van PSV om Simons in te lijven afgelopen zomer, los van de clausule in het contract. Presentator Pim Sedee stelt dat hij bij andere Europese clubs ook van meerwaarde had kunnen zien, waarop Verweij inhaakt. “Zijn zaakwaarnemers hebben hem ook in Amsterdam aangeboden, maar daar zagen ze dat niet zitten”, zegt hij.

“Ik kan me die beslissing ook wel voorstellen. Je hebt hem nog niet heel veel aan het werk gezien op het allerhoogste niveau, aan de andere kant vertegenwoordigde hij ook de jeugdelftallen van het Nederlands elftal en had je hem ook wél kunnen zien. Dat heeft Ajax verkeerd ingeschat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.