PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet ontketende Taylor Booth naar Eindhoven halen’

Komend seizoen wacht er bij PSV een grote renovatie in de spelersgroep. Er moeten flankspelers worden gehaald en analist Aad de Mos heeft hier nog wel een goede suggestie voor. Momenteel huren ze Thorgan Hazard van Dortmund maar langer dan zes maanden zal dit niet gaan gebeuren.

De Mos noemt de naam van Taylor Booth, die afgelopen zomer door FC Utrecht weg is gekaapt bij Bayern München. “Het gebeurt niet vaak dat ik, wanneer ik een voetballer gezien heb tijdens een wedstrijd, onmiddellijk naar Google ga om alles van zo iemand te weten te komen. Booth is daarin wél geslaagd, nadat ik hem geweldig had zien spelen tegen Feyenoord.”

“Die jongen droeg het elftal gewoon, was niet te houden voor zijn tegenstanders”, vertelt De Mos in het Algemeen Dagblad. “Nu zijn elftal onder Michael Silberbauer meer de aanval zoekt dan onder Henk Fraser, is hij echt uitgegroeid tot een fenomeen. Een klassespeler is hij, werkelijk waar.”

De vraag is hoe lang Booth nog in de Galgenwaard zal spelen. “Als ik PSV was, zou ik hem komende zomer naar Eindhoven halen. De potentie om daar te slagen heeft Booth onmiskenbaar.” De 21-jarige Amerikaan staat dit seizoen op twee goals en drie assists in veertien officiële wedstrijden voor Utrecht. De jeugdinternational tekende tot medio 2025 in Utrecht, Transfermarkt.de schat zijn marktwaarde momenteel in op zo’n anderhalf miljoen euro. Dat zal echter spoedig veel meer worden.

One thought on “‘PSV moet ontketende Taylor Booth naar Eindhoven halen’

  1. Zoals gewoonlijk heeft onze Aadweer eens gelijk luister toch eens naar hem. Torgan is weg gegooid geld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.