PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat in de zomer voor komst van Oranje-international (30)’

Stefan de Vrij heeft zijn sporen de afgelopen jaren verdiend maar de laatste periode gaat het wat minder met de mandekker van Inter Milan. Een rentree in de Eredivisie volgend seizoen zo dan zomaar een mogelijkheid kunnen zijn. Zo is Ajax nog opzoek naar een betrouwbare mandekker.

In januari viel de naam van De Vrij bijvoorbeeld al bij Ajax. De Amsterdammers gaven toen echter nog de voorkeur aan Leonardo Balerdi (Argentijn van Olympique Marseille), maar haalden uiteindelijk echter geen enkele centrumverdediger erbij. Mogelijk komen Hamstra en Huntelaar na dit seizoen alsnog bij De Vrij uit.

Het Eindhovens Dagblad noemt De Vrij echter ook ‘een logische speler om te benaderen’ voor PSV. “PSV heeft nu vijf mannen die het centrum van de defensie kunnen bemannen, maar een échte topverdediger of uitgesproken leider is er niet. André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze en Jarrad Branthwaite en straks weer Olivier Boscagli kunnen allemaal hun bijdrage leveren, maar het lijkt logisch dat PSV deze zomer gaat doorselecteren en weer een grote naam gaat halen.”

Dat zou dus zomaar De Vrij (30) kunnen worden. “Hij zou voor PSV een droomkandidaat voor de Eindhovenaren zijn natuurlijk. Hij loopt komende zomer uit zijn contract bij Internazionale en kan een enorme impuls geven aan PSV. Feyenoord ligt echter ook op de loer, voor het geval De Vrij terug naar Nederland zou willen. PSV wilde Branthwaite al deze transferperiode kopen van Everton, maar dat is niet gelukt. Het blijft bij huur tot het einde van het seizoen. De paradox voor Stewart is straks dat hij alleen maar duurder wordt als hij beter en meer gaat spelen bij PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.