PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dubbele beloning lonkt voor PSV-parel’

PSV is zeer te spreken over de ontwikkeling van het talent Mathijs Tielemans. Op 20-jarige leeftijd wacht hij nog altijd op een doorbraak in het eerste elftal maar momenteel maakt hij zijn minuten nog bij Jong PSV.

De middenvelder speelt sinds 2010 voor de jeugdopleiding van PSV en lijkt zijn aflopende contract te gaan verlengen. Volgens het Eindhovens Dagblad lonkt er ook een plek in de A-selectie, mits zijn prestaties daartoe aanleiding blijven geven.

Bij PSV 1 heeft Tielemans al wel zijn minuten gemaakt in oefenwedstrijden, maar een officieel debuut laat nog op zich wachten. Mogelijk werkt het in het voordeel van de middenvelder dat Ruud van Nistelrooy hem vorig seizoen al onder zijn hoede had.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.