PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil clausule uit contract Xavi Simons slopen’

PSV is bezig om het contract van Xavi Simons open te breken en te verlengen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Op die manier willen ze het Paris Saint-Germain onmogelijk gaan maken om hem terug te halen.

Volgens het ED kan PSG als enige club aankomende zomer besluiten om Simons voor twaalf miljoen euro terug te kopen, maar alleen als de speler zelf dat ook wil. Daarmee blijft de beslissing dus bij de middenvelder, maar PSV hoopt hier iets aan te kunnen doen. De Eindhovenaren willen de clausule uit het contract slopen, dat tot 2027 loopt.

Waar er aan het begin van het seizoen nog twijfels waren over Simons, werden die al snel weggenomen. De middenvelder heeft zich ontpopt tot misschien wel de belangrijkste speler van PSV en ontwikkelt zich snel. Ook maakte hij deel uit van de WK-selectie van voormalig bondscoach Louis van Gaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.