PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV sloeg gisteren aanbieding van vijftien miljoen euro af’

PSV wil het contract van de aanvaller Johan Bakayoko openbreken en verlengen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding. Gisteren kregen ze nog een bod van vijftien miljoen euro op hem binnen van de Franse grootmacht Paris Saint-Germain.

PSV verwees het voorstel naar de prullenbak. “Waarom? Omdat het niet in onze filosofie past. Wij hadden daarnaast deze winter al twee andere aanvallers verkocht en wilden niet ook Johan nog van de hand doen, omdat we maar drie nieuwe spelers mogen aantrekken in de winter”, zegt algemeen directeur Marcel Brands in het Eindhovens Dagblad.

PSV wil Bakayoko wel zo snel mogelijk belonen. De Nederlandse topclub werkt hard aan het verlengen en verbeteren van het contract van de vleugelaanvaller, die tot medio 2027 of 2028 kan tekenen. Volgens het ED ziet PSV in Bakayoko de volgende speler die de club in de toekomst veel geld kan opleveren. Voor Cody Gakpo en Noni Madueke werd deze winter in totaal zo’n negentig miljoen getoucheerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.