PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gunde transfer aan ervaren middenvelder’

Vitesse wist zich gisteren op de valreep van de transferdeadline te versterken met de geroutineerde PSV-middenvelder Marco van Ginkel. Hij is bij met zijn overstap naar de club waar het voor hem allemaal begon.

“Het duurde even…”, vertelde Van Ginkel lachend tegenover ESPN. Volgens de middenvelder werd het toch nog even spannender dan gedacht. “Ik dacht dat het wel wat eerder zou gebeuren, maar soms blijkt het toch langer te duren dan je hoopt. Ik heb dit gelukkig al een paar keer meegemaakt, maar ik moet zeggen: je went er niet aan.”

Van Ginkel speelde tot 2013 ook al voor Vitesse. In Arnhem verdiende hij destijds een transfer naar Chelsea, waar hij door blessureleed en verhuurperiodes nooit tot wasdom kwam. Nu keert hij voor een periode van anderhalf jaar terug op het oude nest.

Marcel Brands, algemeen directeur van PSV, vertelde tegenover ESPN Van Ginkel de transfer niet te willen ontnemen. “Marco wilde heel graag spelen. Buiten een fantastisch mens is het ook een superprof. Ik gun het hem van harte. We zullen hem zeker missen als mens en speler. Maar ik ben blij voor hem.”

One thought on “‘PSV gunde transfer aan ervaren middenvelder’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Is een goede keus, succes en bedankt voor alles

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.