PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV raast door en meldt zich ook voor Dodi Lukébakio’

Hoewel PSV zo goed als rond is met Thorgan Hazard willen ze ook proberen om een andere Belgische winger binnen te halen. Het zou gaan om Dodi Lukébakio die speelt voor het Duitse Hertha BSC. Trainer Ruud van Nistelrooy zou hem graag willen hebben.

In een artikel over de verwachte komst van Hazard schrijft De Telegraaf: “PSV heeft deze window nadrukkelijk naar onze zuiderburen gekeken bij de zoektocht naar versterking. Spits Fábio Silva, die in de eerste seizoenshelft actief was voor Anderlecht, is gehuurd van Wolverhampton Wanderers, er werd geflirt met Adnan Januzaj van FC Sevilla en volgens Belgische media heeft PSV ook pogingen ondernomen om zich te versterken met Dodi Lukébakio van Hertha BSC.”

“De Bundesliga-club zou twee biedingen van PSV op de aanvaller terzijde hebben gelegd”, weet het dagblad. “PSV heeft de afgelopen weken op meerdere borden geschaakt. Ook naar Viktor Tsygankov, Arnaut Danjuma, Anthony Elanga, Bryan Gil en Kamaldeen Sulemana werden lijntjes uitgegooid.”

One thought on “‘PSV raast door en meldt zich ook voor Dodi Lukébakio’

  1. allemaal 2e keus, deze spelers slagen nergens…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.