PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Paris Saint-Germain meldt zich bij PSV voor Johan Bakayoko’

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain is naar verluidt in de markt voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko. Hier maar de zeer betrouwbare bron L’Equipe vandaag melding van.

De negentienjarige Belg staat nog altijd hoog aangeschreven in Noord-Brabant, maar maakte dit seizoen in de hoofdmacht nog niet erg veel indruk. De interesse van PSG is dus op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen.

Bakayoko is in beeld als extra optie voor de flanken bij PSG. De alternatieven zijn wonderkind Rayyan Cherki (Olympique Lyon) en de Braziliaan Malcom (Zenit, ex-FC Barcelona). De nieuwe directeur van de Parijzenaren, Luis Campos, zou echter in het bijzonder gecharmeerd zijn van Bakayoko.

De negentienjarige Bakayoko staat dit seizoen op twee goals en één assist in negentien optredens voor PSV. Het vertrek van Gakpo, Madueke en Vertessen heeft zijn kans op speeltijd wel vergroot, maar het ligt toch in de lijn der verwachtingen dat directeur Marcel Brands mee zal werken als PSG met een forse transfersom voor hem komt. De linkspoot ligt nog tot medio 2025 vast in het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.