PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

MIDDELMAAT: ‘PSV gaat zwaar de fout in met het halen van deze winger (31)’

Op de valreep van de transferperiode hoopt PSV zich nog te kunnen gaan versterken met de Belgische vleugelaanvaller Thorgan Hazard. Maar volgens analist Aad de Mos moeten de Eindhovenaren dit niet doen.

Ze hopen hem het komende half jaar te kunnen van Borussia Dortmund en zou daarbij tevens een optie tot koop willen bedingen. De Mos zegt in gesprek met het Eindhovens Dagblad van een deal met Hazard af moet zien, die de ontwikkeling van de vleugelaanvaller na zijn vertrek bij Zulte Waregem in de gaten heeft gehouden. “Daarna is het er bij Chelsea en Dortmund nooit uitgekomen.”

Dortmund pikte de aanvaller drie jaar geleden op bij Borussia Mönchengladbach, maar De Mos is niet onder de indruk van Hazard. “Het is middelmaat, daar moet PSV voorzichtig mee zijn.” De oud-trainer stelt dan ook dat PSV het geld anders moet investeren. “Steek die centen nou in een topspeler of blijf er met je handen van af.”

Volgens De Mos kan Hazard niet veel toevoegen aan dit PSV. “Als Hazard komt, moet je weer een parkeerplaats gaan zoeken om hem te laten spelen. Hazard is een dienende speler, ik ben niet zo zeker van hem. PSV heeft ook genoeg materiaal.” De Mos is wel lyrisch over PSV-aanwinst Fábio Silva, die volgens hem weleens kan gaan verrassen. “Silva kan een grote aanwinst worden voor PSV in de tweede seizoenshelft. Het is een échte voetballer.”

One thought on “MIDDELMAAT: ‘PSV gaat zwaar de fout in met het halen van deze winger (31)’

  1. Goed zo Aad
    Laat ze jouw expertise gebruiken, die domoren gaan nog steeds uit van eigen kunde, zonder iemand met kennis te raadplegen. Denk toch eens na! Geen wonder dat ze jullie in Amsterdam uitlachen, overigens gaat hetzelfde met mijnheer Van Aanholt gebeuren.Ook geen echte toegevoegde waarde, mijn dochter gaat beter met haar financiën om. Schaam jullie, R V C gaat toch ook niet zo om met hun financiën. Ik geef toe dat het makkelijker is om met het geld van een club over de balk te smijten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.