PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat zich niet kisten en pusht Erik ten Hag’

PSV hoopt nog altijd op de komst van Manchester United-aanvaller Anthony Elanga. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van. Ze hopen dan ook dat de Engelse grootmacht van manager Erik ten Hag overstag gaat met een huurdeal.

Romano schrijft dat Manchester United tien aanbiedingen (!) heeft ontvangen voor Elanga. Al deze clubs willen de Zweedse aanvaller op huurbasis overnemen van de Engelse topclub, waaronder dus PSV. Volgens de Italiaanse journalist doen de Eindhovenaren er alles aan nu ook Borussia Dortmund interesse heeft getoond.

Manchester United heeft nog geen definitieve beslissing genomen. De definitieve beslissing zal de komende 24 à 48 uur worden genomen. PSV kan nog tot en met dinsdagavond een nieuwe aanvaller toevoegen aan de selectie van trainer Ruud van Nistelrooy.

Het is zeer de vraag of United-manager Erik ten Hag, die een cruciale stem heeft in dit verhaal, meewerkt aan de verhuurperiode van Elanga naar PSV. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schrijft op Twitter: “Door velen wordt het als kansloos gezien.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.