PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat zich versterken met 27-jarige vleugelflitser’

PSV gaat proberen om de Belgische aanvaller Adnan Januzaj naar Eindhoven te halen. Voetbal International weet vanavond te melden dat ze zich officieel hebben gemeld bij zijn Spaanse werkgever Sevilla.

“PSV maakt werk van de komst van Adnan Januzaj”, aldus het blad. “De 27-jarige Belg is nadrukkelijk in beeld om het team van Ruud van Nistelrooy op huurbasis van een nodige impuls te voorzien. Januzaj staat nog tot medio 2026 onder contract bij Sevilla, maar komt dit seizoen weinig tot spelen toe bij de Europa League-opponent van de Eindhovenaren. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van Real Sociedad en halverwege het seizoen staat de teller nog maar op 125 speelminuten. PSV hoopt te profiteren van die situatie.”

De huidige nummer drie van de Eredivisie (één wedstrijd meer gespeeld dan zijn concurrenten) is niet de enige club die een oogje heeft op Januzaj. Ook het Franse Olympique Lyon en het Spaanse Valencia hebben namelijk een oogje op de Belg: “Een overgang naar PSV zou pikant zijn vanwege de loting in de Europa League. Daarin is PSV in de zestiende finale gekoppeld aan Sevilla. Op 16 februari staat de heenwedstrijd in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán op het programma.”

Januzaj werd jaren geleden gezien als een absoluut supertalent, maar bij Manchester United zakte hij door het ijs en ook bij het nationale team van België verdween hij stukje bij beetje uit beeld. Roberto Martínez, de voormalige bondscoach van de Rode Duivels, zei eens over de technicus: “Talent volstaat niet, Januzaj moet ook de juiste mentaliteit hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.