PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman sluit winterse transfer uit’

Joey Veerman zal PSV deze transferperiode niet gaan verlaten. De middenvelder heeft een vertrek uitgesloten. Het Turkse Besiktas was voor hem in de markt maar ze kunnen fluiten naar zijn komst.

In de voorgaande drie duels begon Veerman op de bank bij PSV, maar tegen Go Ahead mocht hij weer aan de aftrap verschijnen. Veerman, die verantwoordelijk was voor de openingstreffer, zegt dat hij gelukkig is in Eindhoven. Een transfer zit er niet in deze winter. “Het bevalt zeer zeker om in Eindhoven te wonen. Ik woon lekker rustig”, begint hij voor de camera van ESPN. “Ja, een transfer kun je wel redelijk vergeten. Of we het zeker kunnen vergeten? Zeker.”

Veerman geeft wel aan dat hij het moeilijk had met het verliezen van zijn basisplaats. “Ja, ik heb wel twee lastige weekjes gehad. Maar gelukkig zijn we nu weer terug. Ik heb bij Volendam en Heerenveen nooit heel veel op de bank gezeten. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en ben door blijven trainen. Ik heb alleen mezelf ermee als ik dat niet doe. Ik moet wel zeggen dat het nu makkelijker is om dit te zeggen dan in de afgelopen twee weken.”

Al met al houdt Veerman een goed gevoel over aan het duel met de Eagles. “Uiteindelijk heb ik er altijd zin in als ik het veld op kom en de bal aan mijn voet heb. Dan is het lastig om het chagrijn te laten overheersen. Ik denk dat het vandaag wel aardig ging.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.