PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREKEND: ‘PSV gaat vol voor de komst van Hazard (31)’

PSV wil zich voor het sluiten van de transferperiode nog gaan versterken met Thorgan Hazard. Hier maken zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad melding van. Ze zijn momenteel in gesprek met zijn werkgever Borussia Dortmund om tot een deal te komen.

Dat de druk er vol op staat bij PSV is duidelijk. Na het verkopen van Cody Gakpo en Noni Madueke schaakt de club op meerdere borden. Eén van de doelwitten is Hazard, met wie PSV in gesprek is. Onduidelijk is of het om huren of kopen gaat, maar de gesprekken lopen. Hazard ziet een transfer naar PSV wel zitten, zo klinkt het althans. Op de achtergrond zet de club alles op alles om hem daadwerkelijk naar Nederland te kunnen halen.

Meerdere namen zijn de afgelopen dagen de revue gepasseerd. PSV leek ook in te zetten op de komst van Adnan Januzaj, onduidelijk is hoe dat er nu voor staat. Donyell Malen bleek niet haalbaar, terwijl Kamaldeen Sulemana op weg lijkt naar de Premier League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.