PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV informeert bij Stade Rennes voor pijlsnelle Sulemana’

PSV zou in de markt zijn voor pijlsnelle vleugelspeler Kamaldeen Sulemana. Hier maakt Jeroen Kapteijns van De Telegraaf melding van via Twitter. Zijn club Stade Rennes zou bereid zijn om te onderhandelen.

In een reactie op Twitter geeft Kapteijns bovendien aan dat Stade Rennais een vergelijkbaar bedrag wil ontvangen als wat ze anderhalf jaar geleden zelf betaalde voor de international van Ghana, rond de 16 miljoen euro. L’Équipe meldde eerder deze week dat een bod van PSV van 15 miljoen euro + bonussen was afgewezen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.