PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Marcel Brands is verantwoordelijk voor PSV-crisis’

PSV ging gisteren met 1-0 ten onder bij FC Emmen. De kritiek is groot op de spelers van de Eindhovenaren en de trainer Ruud van Nistelrooy. Maar het lijkt vooral technisch directeur Marcel Brands te zijn die blaam lijkt te hebben.

De Telegraaf bericht: “De vingers worden in Eindhoven steeds nadrukkelijker gewezen naar Marcel Brands. Nu PSV in een paar weken tijd het perspectief op de titel drastisch ziet verslechteren, is dat een flinke knauw voor de status van de afgelopen zomer met veel klaroengeschal binnengehaalde algemeen directeur, die na het vertrek van John de Jong, in wie het vertrouwen was opgezegd door de raad van commissarissen, zijn oude stiel heeft opgepakt.”

Het medium legt uit: “Het was Brands die op Van Nistelrooy inpraatte om toch voor de groep te gaan staan, nadat de oud-spits eerder tot de conclusie kwam dat het nog niet het goede moment was. Dat de algemeen directeur vervolgens financiële belangen heeft laten prevaleren door Gakpo en Madueke te verkopen, heeft Van Nistelrooy in zijn eerste jaar als hoofdtrainer van PSV in een lastig parket gebracht.”

Bovendien is PSV er nog altijd niet in geslaagd om minimaal één nieuwe aankoop te presenteren. De handelsgeest van weleer lijkt te ontbreken bij PSV. “In de rust bleef Brands op de koude tribune in plaats van zich naar de bestuurskamer van de thuisploeg te begeven. De baas van PSV had duidelijk geen zin in lastige vragen”, zo besluit De Telegraaf. Maar het moge duidelijk zijn dat er werk aan de winkel is.

2 thoughts on “‘Marcel Brands is verantwoordelijk voor PSV-crisis’

 1. W de Vaan says:

  Ik snap niet dat jullie de sterkhouders van het elftal moeten verkopen voor een appel en een ei voor de clubs waarnaar ze zijn verkocht.
  Maar daarvoor iets fatsoenlijks er voor terug te halen ho maar.
  Want volgens mij is de naam van PSV omgedoopt in Pausmis Spaar Vereniging.
  Dus zou ik als ik Jullie Was zou ik de rest ook maar verkopen want daar in zijn. jullie goed in. Stelletje geld wolven dat
  jullie zijn. En dan maar veder gaan met het 2e .

 2. Een beetje goedkoop om dit in de schoenen “Van the Man” te schuiven terwijl de verkopen zijn geïnitieerd door RvC voorman van der Wallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.