PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV’er maakt deze week rentree na 288 dagen revalidatie

Olivier Boscagli maakt waarschijnlijk deze week weer zijn rentree bij PSV. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van. De Franse verdediger raakte in april van het vorig jaar geblesseerd en is nu gerevalideerd.

Het is nog even afwachten of Boscagli daadwerkelijk weer op het veld zal staan. Afgelopen weekend was de 25-jarige linkspoot namelijk wat grieperig. Als alles goed gaat kan hij na 288 dagen weer een wedstrijd spelen. Het noodlot sloeg in april toe tijdens het thuisduel met RKC Waalwijk.

De Franse stopper verruilde in 2019 OGC Nice voor PSV, dat twee miljoen euro betaalde. Inmiddels heeft hij 106 officiële wedstrijden gespeeld voor de Eindhovenaren. Bij PSV ontbreekt de landstitel nog op zijn palmares, vorig kalender werd wel de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal veroverd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.