PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel meldt zich bij PSV voor aanvaller (22)’

Mark van Bommel de trainer van Royal Antwerp wil proberen om Yorbe Vertessen weg te halen bij zijn oude werkgever PSV. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Antwerp houdt de verrichtingen van Vertessen scherp in de gaten en de aanvaller geldt volgens het Brabants medium dan ook als kandidaat om de ploeg in deze transferperiode nog te versterken. Een concreet aanbod heeft PSV echter nog niet ontvangen van de Belgische club. Toch zou een transfer in een stroomversnelling kunnen geraken als PSV later in deze transferperiode nog een aantal nieuwe aanvallers weet binnen te halen.

Vertessen heeft in Eindhoven zijn status van beloftevolle aanvaller nog niet waar kunnen maken en kampte daarnaast met regelmatig blessureleed. De 22-jarige aanvaller kwam dit seizoen dan ook nog weinig in actie en mist daardoor het nodige wedstrijdritme. De Belg kan ook onder Van Nistelrooy niet rekenen op een basisplaats, waardoor een vertrek een logische optie lijkt voor beide partijen. Van Bommel kent Vertessen nog goed van zijn periode bij PSV toen hij de aanvaller al bij het eerste elftal vertrok. Het Eindhovens Dagblad meldt tevens dat Anderlecht niet heeft aangeklopt voor Vertessen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.