PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘André Ramalho staat voor pittige wintertransfer’

In navolging van Joey Veerman schijnt het Turkse Besiktas nu ook interesse te hebben in de Braziliaanse mandekker André Ramalho. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Eerder op de dag meldde Voetbal International al dat Veerman serieus in beeld is bij Besiktas. Het Eindhovens Dagblad weet ook van de interesse, maar voegt daaraantoe dat de Turkse topclub Veerman graag zou willen huren van de Eindhovenaren en dat de Turken ook in de markt is voor Andre Ramalho. Voor de verdediger wil Besiktas enkel een lage transfersom betalen.

Het ED meldt dat het valt te bezien of PSV open staat voor een vertrek van het duo. ‘Dat lijkt heel onaannemelijk’, aldus Rik Elfrink, clubwatcher van de Eindhovenaren. Veerman zit de laatste weken vaker dan hem lief is op de bank bij PSV, terwijl ook Ramalho niet altijd in de basis begint. Toch lijkt PSV niet te springen om een vertrek van de twee, omdat verwacht wordt dat trainer Ruud van Nistelrooy ze nog vaak genoeg nodig zal hebben.

Het is sowieso onrustig in Eindhoven wat betreft transfers. Cody Gakpo (Liverpool FC) en Noni Madueke (Chelsea FC) vertrokken al naar de Premier League, terwijl de huurtransfer van Ki-Jana Hoever vroegtijdig lijkt te worden beëindigd. De komst van Fabio Silva, die al medisch gekeurd werd bij PSV, is nog altijd niet aangekondigd, omdat Wolverhamton Wanderers voorlopig nog dwars ligt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.