PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voor die speler wil je als PSV geen 20 miljoen betalen’

PSV verkocht deze winter zowel Cody Gakpo als Noni Madueke en moet nu naarstig opzoek naar een nieuwe versterking op de vleugels. Presentator Hans Kraay Junior denkt dat de Eindhovenaren weinig kans maken op de komst van Jesper Karlsson.

“Tenzij ze een vervanger hebben die er à-la-minute staat. Voor Wijndal, die naar Ajax ging, hadden ze Kerkez”, reageert Vink op zijn collega aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie. “Dus ze zijn slim. Zij laten gewoon geen spelers naar de concurrent gaan. Plus daarbij, zou je als PSV zijnde dik 20 miljoen euro uitgeven aan Karlsson? Voor een goede prijs moet je hem meteen halen, maar ruim 20 miljoen? Dat is best wel heel erg veel.”

Kraay: “Hij gaat niet weg, ook niet als PSV met 18 miljoen komt”
“Daarbij komt ook dat als je Karlsson haalt, dat je parkeerplaatsen moet gaan zoeken om alle namen op te stellen”, haakt oud-PSV-trainer Aad de Mos in. De Mos reageert hiermee op een eerdere uitspraak van Vink dat hij niet begrijpt waarom Veerman opeens het kind van de rekening is bij PSV. “Dan doe je het niet goed. Je moet Karlsson opstellen, Simons weer naar 10 schuiven en Veerman moet dan weer naar de bank. Dat is niet goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.