PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Van Nistelrooy ziet het zitten in aanvallende zomeraankoop’

PSV-trainer Ruud van Nistelrooy heeft veel vertrouwen in Anwar El Ghazi. Hij is de man die het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke moet opvullen. Alleen wist de vleugelflitser nog niet te scoren.

“Ik maak me daar geen zorgen om”, reageert Van Nistelrooij op het persmoment in aanloop naar het duel met FC Emmen. “Anwar komt namelijk wel in de positie om tot scoren te komen. Het rendement gaat komen als hij gefocust blijft. Dat blijft hij. De ballen gaan er weer een keer in voor hem.”

Op de persconferentie wordt Van Nistelrooij ook gevraagd naar Joey Veerman, die tegen Vitesse (1-0) negentig minuten op de bank zat. “We hebben meer jongens op de bank zitten, maar de situatie is voor hem iets anders dan voor de meeste van hen, dat klopt. Ik ga het nu alleen niet specifiek over hem hebben”, wordt de trainer geciteerd door Voetbal International. “De reactie van Joey op zijn rol was normaal. Natuurlijk was hij teleurgesteld, maar Joey stelt zich goed op en staat klaar als het nodig is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.