PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV mist topspeler in midweeks duel tegen Emmen

Luuk de Jong is morgen niet inzetbaar als PSV op bezoek gaat bij FC Emmen. Dit heeft trainer Ruud van Nistelrooy inmiddels bevestigt. De spits is onvoldoende hersteld van een hoofdwond die hij opliep in het duel met Vitesse.

Ruud van Nistelrooij sprak maandag de hoop uit dat De Jong zaterdag tegen Go Ahead Eagles wel weer in actie kan komen, aldus het Eindhovens Dagblad.

Voor De Jong was het een zaterdagavond om snel te vergeten in het Philips Stadion. Vlak voor zijn hoofdblessure miste de aanvoerder een penalty. “Het is gehecht, alles zit weer netjes dicht, maar het is natuurlijk niet prettig”, zei Van Nistelrooij na de wedstrijd. Het is nog niet duidelijk wie De Jong gaat vervangen tegen FC Emmen.

Na de zeventiende speelronde van de Eredivisie staat PSV op de derde plaats met een achterstand van drie punten op Feyenoord. AZ is de nummer twee met twee punten minder dan de koploper uit Rotterdam. FC Twente (vier punten) en Ajax (vijf punten) maken de top-vijf compleet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.