PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat zomerse topaankoop nu alweer vertrekken’

Het avontuur van Ki-jana Hoever bij PSV lijkt van korte duur te zijn geweest. Volgens Voetbal International keert de verdediger namelijk nu alweer terug naar zijn oorspronkelijke werkgever Wolverhampton Wanderers.

Hij speelde in totaal tien wedstrijden voor de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij The Wolves die uitkomen in de Engelse Premier League. De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding bij Ajax.

Daar werd de Nederlander uiteindelijk weggeplukt door topclub Liverpool dat in hem een versterking voor de toekomst zag. Zover kwam het echter niet op Anfield, want Wolverhampton Wanderers kocht Hoever weg.

In de voorbije zomer hing Hoever nog een positief verhaal op in gesprek met VI. “Als ik naar de ploeg kijk, word ik daar wel vrolijk van”, zei de rechtsback over zijn nieuwe tijdelijke werkgever. “Er is een goede mix van ervaring en jeugd. Een nieuw project? PSV heeft leuke spelers binnengehaald, maar ik heb niet per se het gevoel dat het iets nieuws is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.