PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Nistelrooy: ‘Ik ga zo even met Brands bellen’

Fabio Silva werd gisteren op de tribune gespot tijdens de wedstrijd tussen PSV en Vitesse. De verwachting is dat de Portugese spits vandaag nog wordt gepresenteerd bij de Eindhovenaren. Toen trainer Ruud van Nistelrooij gevraagd werd om Silva te omschrijven als speler, bleef hij nog stilletjes.

“Ik ga zo nog even met Brands bellen om te vragen of de handtekening al staat”, begint Van Nistelrooij, die nog niets wil loslaten over de Portugese aanvaller. “Ik wil er pas op reageren als het helemaal rond is. Daarna kan ik uitleggen waarom ik hem wilde.”

Of Silva er tegen FC Emmen al bij is, is nog onbekend. “Ik hoop zo snel mogelijk, maar dan moet er nog wel wat gebeuren”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.