PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

NU: Livestream Feyenoord – Ajax (De Klassieker)

Om 14.30 barst de strijd weer los tussen Feyenoord en Ajax.  De Rotterdammers zijn momenteel koploper in de competitie en kunnen bij winst de Amsterdammers op acht punten achterstand zetten. Ajax is bezig aan een erbarmelijk seizoen maar wellicht kunnen ze het tegen de grote rivaal dan toch gaan omdraaien. De messen zijn in ieder geval geslepen.

Wil jij deze kraker op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een waanzinnige actie. Pak namelijk 100X je inzet terug wanneer Ajax of Feyenoord wint! Klik hier voor alle voorwaarden. Daarnaast hebben ze de rechten om alle wedstrijden uit o.a de Spaanse, Franse en Italiaanse competitie rechtstreeks uit te zenden via de website! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers! Klik hier om je te registreren.

Kijk hieronder naar de notering van bookmaker Unibet voor deze wedstrijd:

  • Feyenoord wint: 2,80
  • Gelijkspel: 3,75
  • Ajax wint: 2,50

Helaas biedt Unibet van deze wedstrijd geen livestream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden. (indien beschikbaar)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.